ApkDownloadonPC  »  Entertainment  »  Radio Zeri i Gostivarit
Radio Zeri i Gostivarit

Radio Zeri i Gostivarit For PC

Updated: 30 January 2016
(4)

Additional Information

 • Category: Entertainment Apps
 • Author: Al Droid
 • Current version: 2.1
 • Requires Android: 4.0+
 • Size: Varies with device
 • Package name: com.aldroid.radioapp

Description Radio Zeri i Gostivarit:

Radio Zeri i Gostivarit is a Entertainment app developed by Al Droid. The latest version of Radio Zeri i Gostivarit is 2.1. It was released on Jan 30,2016. You can download Radio Zeri i Gostivarit 2.1 directly on https://www.apkdownloadonpc.com. Over 4 users rating a average 4.8 of 5 about Radio Zeri i Gostivarit. Coming to join them and download Radio Zeri i Gostivarit directly! Mirë se vini në Radio Zërin – 24 ORË FLASIM ME TINGUJ SHQIP !
Bota shqiptare këndon shqip, Radio Zëri është në botën shqiptare në çdo çast, www.radiozerigv.com është adresa që ju argëton në pakufi !
Muzikë të zgjedhur ! – Argëtim në pafund ! – Radio që zgjon ndienjat ! – Nostalgji në vite ! – Këthim në kohë ! – Këtu artistët flasin me këngë!
Ju jeni me Radio Zërin e Gostivarit, Ne në çdo kohë jemi të gatshëm për disponimin tuaj, Ju me radio zërin e gostivarit gjeni knaqësin shpirtërore argëtimin dhe i harroni për nji çast brengat e jetes ! Ne jemi me ju në çdo çast 24 Orë bashkë, çdo herë mendojm për disponimin tuaj, Ne punojmë që të sjellim tek ju sado pak nji harres brenge ! Qëndroni me ne se ne jemi me ju në çdo çast ! Kur ndëgjoni Radio zërin e Gostivarit, do të bindeni se shpesh herë do këtheheni në nji kohë të caktuar, nostalgjija do ju shoqëroj në çdo tingull të melodive të zgjedhura për ju, gjithçka që kalon në Radio Zërin është e zgjedhur vetëm për ju, me ju Radio Zëri jeton në pafundësi…
Të dashur ndëgjues ju mund të kërkoni nga radio zëri i Gostivarit këngën tuaj të preferuar, dëshirën tuaj muzikore, muzikën e ëmbël shqipe, do e ndegjoni në çdo kohë tek radio e juaj – Radio Zërin … Me ndihmen tuaj ne e pasurojm programin tonë, ju jeni ata që meritoni knaqësi dhe disponim në çdo çast, disponimin mund ta gjeni duke qëndruar në rrjet me Radio Zërin… !!! Mos harroni të informoni çdo të afërm për radion tuaj të preferuar, radion e dëshirave tuaja – ajo gjindet në www.radiozërigv.com !!!
Gjithmon ekziston më i miri ! ne do të mundohemi të jemi më të mirët, mvaret nga ne se a do ja arrijm qëllimit, mendojm se me punë gjithçka do e bëjmë realitet, pse jo edhe të jemi më të mirët ! Për ta bërë realitet këtë që tham na duhet ndihma juaj, ju mund të na ndihmoni dhe të na korrigjoni nëse gabojm, kjo radio do e meritoj të jetoj në pafundësi !
Programi jon do të jet sa ma shumë shqip, pa dashur ta nënqmojm askend ! Kemi shumë melodi të bukura shqipe, pse të marrim nga të tjerët ! Ne do mundohemi që në kuader të programit ton të kemi muzikë të zgjedhur shqip.

What's new:

- versioni i pare

Radio Zeri i Gostivarit
Radio Zeri i Gostivarit Screenshot

Download Radio Zeri i Gostivarit For PC Free Windows 8.1/10/8/7 Laptop, Computer, Desktop 32, 64 Bit

Here I am going to provide you simple trick on how to download Radio Zeri i Gostivarit for PC & Radio Zeri i Gostivarit for windows 8, 7, 10, 8.1 laptops, computer, desktop devices without any errors at free of cost. You just have Bluestacks Android emulator on your windows desktop and straightly follow the below procedure. Using this link you can download official latest version of Bluestacks on your windows laptop free.
 • From above link download latest Bluestacks android emulator.
 • Now install Bluestacks on your desired operating systems.
 • After that, find the Bluestacks search option and enter “Radio Zeri i Gostivarit”.
 • Within the time you will get Radio Zeri i Gostivarit app icon.
 • Now click on the Radio Zeri i Gostivarit app and start the installation, it takes very less time for installation.
 • Wait to see installation and start Radio Zeri i Gostivarit on your Windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop.

Download: Bluestacks

Radio Zeri i Gostivarit For Windows Laptop, Computer using Radio Zeri i Gostivarit.Apk File

Using Radio Zeri i Gostivarit APK file you can download Radio Zeri i Gostivarit for windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop. From here download latest Radio Zeri i Gostivarit APK file. Now go to steps how to install Radio Zeri i Gostivarit for Laptop windows.
 • From above get latest Radio Zeri i Gostivarit APK file.
 • Now go to Settings > Security > Unknown Sources on your android phone.
 • Now it’s time to install Radio Zeri i Gostivarit on your PC by double-clicking Radio Zeri i Gostivarit APK file or right click and open with Bluestacks APK installer or directly drag the Radio Zeri i Gostivarit APK on your  Bluestacks software.
 • Wait to see installation and start Radio Zeri i Gostivarit.

Hope you followed the procedure and installed Radio Zeri i Gostivarit for PC & Radio Zeri i Gostivarit for windows 8.1, 10, 8, 7 laptops, computer and on desktop devices free.

Top apps