ApkDownloadonPC  »  Entertainment  »  Radio Mergimi
Radio Mergimi

Radio Mergimi For PC

Updated: 30 January 2016
(21)

Additional Information

 • Category: Entertainment Apps
 • Author: Al Droid
 • Current version: 1
 • Requires Android: 4.0+
 • Size: Varies with device
 • Package name: com.radiomergimi

Description Radio Mergimi:

Radio Mergimi is a Entertainment app developed by Al Droid. The latest version of Radio Mergimi is 1. It was released on Jan 30,2016. You can download Radio Mergimi 1 directly on https://www.apkdownloadonpc.com. Over 21 users rating a average 4.0 of 5 about Radio Mergimi. Coming to join them and download Radio Mergimi directly! Mirë se erdhët në Boten Shqiptare.
Ju faliminderojmë të gjith juve që keni zgjedhur radion tonë për ta dëgjuar dhe për të qenë antarë i familjes së mërgimtarëve.Radio Mergimi u dëgjua për her të parë me datë 28/Nëntorë/2008 dhe hapi dyert për çdo njeri që flet gjuhen shqipe,për çdo njeri që ndjehet i vetmuar sepse njeriu i vetmuar është gjysëm i vdekur,andaj kemi parë të arsyeshme ta kem një radio të till siq është radiomergimi,ku së bashku arritëm ta ndajm si gëzimin ashtu edhe hidhërimin me emisione të ndryshme siq është emsioni "Brenga Jete". Staffi i Radio Mergimit është i përbër nga 5 Studio të ndryshme,dhe i tër Staffi punojm punë vullnetare(pa pages) vetëm që të jem sa më të bashkuar me njëri tjetrin dhe mos të kemi përqarje.
Emisionet në valët tona elektronike fillojnë nga ora 20:00 në mbremje dhe përfundojne në oren 24:00.
Përshëndetjet dhe urimet e dëgjuesëve tanë çdo mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 deri 22:00.
Emisionet e natës me tema të ndryshme çdo mbrëmje duke filluar nga ora 22:00 deri 24:00
Numrat e telefonave fixe në çdo emsion:
+33 970 445 400 & +49 6581 95 93 399
Radio Mergimi
Radio Mergimi Screenshot

Download Radio Mergimi For PC Free Windows 8.1/10/8/7 Laptop, Computer, Desktop 32, 64 Bit

Here I am going to provide you simple trick on how to download Radio Mergimi for PC & Radio Mergimi for windows 8, 7, 10, 8.1 laptops, computer, desktop devices without any errors at free of cost. You just have Bluestacks Android emulator on your windows desktop and straightly follow the below procedure. Using this link you can download official latest version of Bluestacks on your windows laptop free.
 • From above link download latest Bluestacks android emulator.
 • Now install Bluestacks on your desired operating systems.
 • After that, find the Bluestacks search option and enter “Radio Mergimi”.
 • Within the time you will get Radio Mergimi app icon.
 • Now click on the Radio Mergimi app and start the installation, it takes very less time for installation.
 • Wait to see installation and start Radio Mergimi on your Windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop.

Download: Bluestacks

Radio Mergimi For Windows Laptop, Computer using Radio Mergimi.Apk File

Using Radio Mergimi APK file you can download Radio Mergimi for windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop. From here download latest Radio Mergimi APK file. Now go to steps how to install Radio Mergimi for Laptop windows.
 • From above get latest Radio Mergimi APK file.
 • Now go to Settings > Security > Unknown Sources on your android phone.
 • Now it’s time to install Radio Mergimi on your PC by double-clicking Radio Mergimi APK file or right click and open with Bluestacks APK installer or directly drag the Radio Mergimi APK on your  Bluestacks software.
 • Wait to see installation and start Radio Mergimi.

Hope you followed the procedure and installed Radio Mergimi for PC & Radio Mergimi for windows 8.1, 10, 8, 7 laptops, computer and on desktop devices free.

Version history

Radio Mergimi 1for PC
( 30 January 2016)
Radio Mergimi 1for PC
( 30 January 2016)

Top apps