ApkDownloadonPC  »  Educational  »  Lojëra për Fëmijë SHQIP
Lojëra për Fëmijë SHQIP

Lojëra për Fëmijë SHQIP For PC

Updated: 07 March 2016
(153)

Additional Information

 • Category: Educational Games
 • Author: PRISHTINA Developers
 • Current version: 3.1.1
 • Requires Android: 4.0.3+
 • Size: Varies with device
 • Package name: com.posks.zbavitjeperfemijebeba

Description Lojëra për Fëmijë SHQIP:

Lojëra për Fëmijë SHQIP is a Educational game developed by PRISHTINA Developers. The latest version of Lojëra për Fëmijë SHQIP is 3.1.1. It was released on Mar 07,2016. You can download Lojëra për Fëmijë SHQIP 3.1.1 directly on https://www.apkdownloadonpc.com. Over 153 users rating a average 4.2 of 5 about Lojëra për Fëmijë SHQIP. Coming to join them and download Lojëra për Fëmijë SHQIP directly! Bëje botën e fëmijës tuaj më të bukur me aplikacionin tonë argëtues.

Lojëra për fëmijë është aplikacion argëtues dhe interaktiv që i bën fëmijët tuaj më të afërt me konceptet e ndryshme rreth kafshëve, mjeteve të transportit, profesioneve, ngjyrave, figurave etj.
Fëmijët përmes aplikacionit tonë do të kenë mundësinë të mësojnë zërat e kafshëve , të zgjojnë ndjenjën e kreativitetit të tyre përmes ngjyrosjes së figurave të ndryshme si dhe të argëtohen nën shoqërinë e bebes që do t'i bëjë ata të qeshin pa fund.

Punuar me shumë dashuri nga ekipa e Prishtina Developers.

Lojëra për Fëmijë SHQIP
Lojëra për Fëmijë SHQIP Screenshot

Download Lojëra për Fëmijë SHQIP For PC Free Windows 8.1/10/8/7 Laptop, Computer, Desktop 32, 64 Bit

Here I am going to provide you simple trick on how to download Lojëra për Fëmijë SHQIP for PC & Lojëra për Fëmijë SHQIP for windows 8, 7, 10, 8.1 laptops, computer, desktop devices without any errors at free of cost. You just have Bluestacks Android emulator on your windows desktop and straightly follow the below procedure. Using this link you can download official latest version of Bluestacks on your windows laptop free.
 • From above link download latest Bluestacks android emulator.
 • Now install Bluestacks on your desired operating systems.
 • After that, find the Bluestacks search option and enter “Lojëra për Fëmijë SHQIP”.
 • Within the time you will get Lojëra për Fëmijë SHQIP app icon.
 • Now click on the Lojëra për Fëmijë SHQIP app and start the installation, it takes very less time for installation.
 • Wait to see installation and start Lojëra për Fëmijë SHQIP on your Windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop.

Download: Bluestacks

Lojëra për Fëmijë SHQIP For Windows Laptop, Computer using Lojëra për Fëmijë SHQIP.Apk File

Using Lojëra për Fëmijë SHQIP APK file you can download Lojëra për Fëmijë SHQIP for windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop. From here download latest Lojëra për Fëmijë SHQIP APK file. Now go to steps how to install Lojëra për Fëmijë SHQIP for Laptop windows.
 • From above get latest Lojëra për Fëmijë SHQIP APK file.
 • Now go to Settings > Security > Unknown Sources on your android phone.
 • Now it’s time to install Lojëra për Fëmijë SHQIP on your PC by double-clicking Lojëra për Fëmijë SHQIP APK file or right click and open with Bluestacks APK installer or directly drag the Lojëra për Fëmijë SHQIP APK on your  Bluestacks software.
 • Wait to see installation and start Lojëra për Fëmijë SHQIP.

Hope you followed the procedure and installed Lojëra për Fëmijë SHQIP for PC & Lojëra për Fëmijë SHQIP for windows 8.1, 10, 8, 7 laptops, computer and on desktop devices free.

Top apps