ApkDownloadonPC  »  Education  »  Abetare Shqip (Ks)
Abetare Shqip (Ks)

Abetare Shqip (Ks) For PC

Updated: 12 March 2013
(103)

Additional Information

 • Category: Education Apps
 • Author: Al Droid
 • Current version: 1
 • Requires Android: 2.2+
 • Size: Varies with device
 • Package name: com.aldroid.abetareks

Description Abetare Shqip (Ks):

Abetare Shqip (Ks) is a Education app developed by Al Droid. The latest version of Abetare Shqip (Ks) is 1. It was released on Mar 12,2013. You can download Abetare Shqip (Ks) 1 directly on https://www.apkdownloadonpc.com. Over 103 users rating a average 4.4 of 5 about Abetare Shqip (Ks). Coming to join them and download Abetare Shqip (Ks) directly! Abetare Shqip

Versioni per android i abetares qe mund te gjeni ne faqen:

http://www.gjuhaime.com/abetare

Bashkatdhetarë të nderuar,
Është e drejtë themelore njerëzore ruajtja dhe kultivimi i identitetit kombëtar. Shenja e parë
dhe më e rëndësishme e këtij identiteti është gjuha amtare. Mësimi i gjuhës amtare në shkollë
nënkupton edhe mësimin për kulturën e origjinës dhe përbërësit e saj. Në kushtet e jetës jashtë
Atdheut ruajtja dhe zhvillimi i identitetit kombëtar vështirësohet dhe kjo manifestohet shumë më
tepër te brezat e rinj, posaçërisht te fëmijët e lindur atje. Prandaj, institucioni më i përshtatshëm,
ku mësohen e zhvillohen kompetencat gjuhësore e kulturore me përkujdesje profesionale,
është shkolla. Dhe kjo shkollë tashmë njihet me emërtimin Shkolla Shqipe e Mësimit Plotësues
në diasporë.

What's new:

- versioni i pare

Abetare Shqip (Ks)
Abetare Shqip (Ks) Screenshot

Download Abetare Shqip (Ks) For PC Free Windows 8.1/10/8/7 Laptop, Computer, Desktop 32, 64 Bit

Here I am going to provide you simple trick on how to download Abetare Shqip (Ks) for PC & Abetare Shqip (Ks) for windows 8, 7, 10, 8.1 laptops, computer, desktop devices without any errors at free of cost. You just have Bluestacks Android emulator on your windows desktop and straightly follow the below procedure. Using this link you can download official latest version of Bluestacks on your windows laptop free.
 • From above link download latest Bluestacks android emulator.
 • Now install Bluestacks on your desired operating systems.
 • After that, find the Bluestacks search option and enter “Abetare Shqip (Ks)”.
 • Within the time you will get Abetare Shqip (Ks) app icon.
 • Now click on the Abetare Shqip (Ks) app and start the installation, it takes very less time for installation.
 • Wait to see installation and start Abetare Shqip (Ks) on your Windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop.

Download: Bluestacks

Abetare Shqip (Ks) For Windows Laptop, Computer using Abetare Shqip (Ks).Apk File

Using Abetare Shqip (Ks) APK file you can download Abetare Shqip (Ks) for windows 10, 8.1, 8, 7 PC, laptop. From here download latest Abetare Shqip (Ks) APK file. Now go to steps how to install Abetare Shqip (Ks) for Laptop windows.
 • From above get latest Abetare Shqip (Ks) APK file.
 • Now go to Settings > Security > Unknown Sources on your android phone.
 • Now it’s time to install Abetare Shqip (Ks) on your PC by double-clicking Abetare Shqip (Ks) APK file or right click and open with Bluestacks APK installer or directly drag the Abetare Shqip (Ks) APK on your  Bluestacks software.
 • Wait to see installation and start Abetare Shqip (Ks).

Hope you followed the procedure and installed Abetare Shqip (Ks) for PC & Abetare Shqip (Ks) for windows 8.1, 10, 8, 7 laptops, computer and on desktop devices free.

Version history

Abetare Shqip (Ks) 1for PC
( 12 March 2013)
Abetare Shqip (Ks) 1.1for PC
( 12 March 2013)

Top apps